CD released!

Beste muziekliefhebbers,

Inmiddels een week na de cd-presentatie en we zijn erg blij met de vele positieve reacties die we tot nu toe ontvangen over onze cd “Story Goes”.
Er zijn via Crowdfunding en tijdens en na de presentatie al vele cd’s verkocht maar we krijgen vaak de vraag of … en waar de cd te koop is.
Nu, dat kan voorlopig gewoon via een berichtje op onze facebookpagina https://www.facebook.com/tenstorieshighTSH/ of benader een van ons persoonlijk natuurlijk en dan komt het dik in orde.

We zijn ook bezig met distributiekanaal en daar kan je niet op wachten natuurlijk:-) Maar nog even geduld…

Met vriendelijke en muzikale groet, Team Ten Stories High en tot spoedig!

Het verhaal begint…

Het is bijna zover! Het debuut album “Story Goes” van Ten Stories High is bijna klaar.

Alle opnames zijn gedaan, kritisch afgewogen, stukken opnieuw ingespeeld, beluisterd, kleine aanpassingen hier en daar en nu klaar om gemasterd te worden.

Maar we hebben jullie hulp nodig! We starten een crowdfundactie om de tijdscapsule het licht te laten zien. Stichting “Voor De Kunst” is het platform waar je terecht kan voor je donatie.

We stellen daar ook wat tegenover. Bijvoorbeeld: een gesigneerd album, of een VIP arrangement plus meet & greet. Zelfs een privé (huiskamer) optreden is mogelijk. Hangt natuurlijk wel af van je bijdrage. Een vrijblijvende bijdrage mag natuurlijk ook, je hebt dat in ieder geval onze oneindige dankbaarheid. Alles is welkom.